woensdag 20 augustus 2014

"De online fysiotherapie check" - Fysiotherapie in Delft

Fysiotherapie EerlijkBeter vertelt: Snel&makkelijk: de online fysiotherapie check! Herken je dit? Al weken last van een stijve en pijnlijke nek, maar je twijfelt of je naar een fysiotherapeut moet gaan?
Natuurlijk kun je een belletje doen naar jouw fysiotherapeut, zo gepiept. Maar je kunt tegenwoordig ook een online check doen op internet. Op hierhebikpijn.nl kun je gratis je klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Door de vragen te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden je klachten vergeleken met de meest voorkomende fysiotherapeutische aandoeningen. De check kan je helpen om inzicht te geven wat er aan de hand kan zijn. Maar let op: de check op hierhebikpijn.nl is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met je huisarts of fysiotherapeut voordat je conclusies trekt uit de informatie op hierhebikpijn.nl. Stel nooit zelf een diagnose, maar laat dit doen door iemand met expertise en ervaring zoals jouw huisarts of fysiotherapeut! Tegenwoordig heb je geen verwijzing meer nodig om een afspraak te kunnen maken bij de fysiotherapeut. 




Als fysiotherapeut ben ik voorstander om zorg bereikbaar en transparant te maken. Vandaar dat ik de fysiotherapiepraktijk EerlijkBeter heb opgezet. Ik denk dat hierhebikpijn.nl een goede hulp is voor mensen om hun lichaam beter te begrijpen en actie te ondernemen als je lichamelijke klachten hebt. Dus bij twijfel, doe de check! 

www.fysio-eerlijkbeter.nl: goede en betaalbare fysiotherapie.
Open tijdens avonduren en op zaterdag. Een behandeling kost €20. 

Bel: 06 28270001 of mail anne@fysio-eerlijkbeter.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten