dinsdag 11 november 2014

"Goedkope fysiotherapie"- Fysiotherapie Delft - EerlijkBeter


Wat maakt onze fysiotherapiepraktijk eigenlijk bijzonder?
Onze werkwijze: In onze fysiotherapiepraktijk doen we niet aan pappen en nathouden, maar wij leren je om je klacht te controleren. Wij helpen je hierbij door diverse mobilisatietechnieken, (sport)massagetechnieken, coaching, oefenvormen en Medical Taping. Het enige wat wij van jou verwachten is inzet en vertrouwen. Fysiotherapie is samenwerken: wij behandelen je in onze praktijk en jij gaat thuis aan de slag met tips, adviezen en oefeningen. Samen een krachtige combinatie voor een goed herstel!

Onze prijzen: Wij vinden dat iedereen recht heeft op fysiotherapie, ook als je niet verzekerd bent. Om deze reden geven wij goede fysiotherapie tegen een lage prijs. Je betaalt bij ons veel minder dan bij andere fysiotherapie praktijken. Zo betaal je bij ons €20 voor een behandeling in plaats van het landelijke gemiddelde van €28 tot €34 (Consumentenbond, 2014). Hiermee liggen onze tarieven gemiddeld 35% lager. 

Onze openingstijden: Onze fysiotherapie praktijk in Delft is open tijdens avonduren en op zaterdagen, want wij begrijpen dat je tegenwoordig niet meer gemakkelijk onder werktijd naar een fysiotherapeut kan gaan.



www.fysio-eerlijkbeter.nl: goede, eerlijke en betaalbare fysiotherapie.


Volg ons ook op twitter, blogger, Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten